dimecres, 30 de novembre del 2016

Tornejos al pati


Els alumnes de 4t estan preparant uns tornejos de diferents tipus d'esports perquè els alumnes del nostre institut puguin fer activitat física durant l'hora del pati. Dintre d'aquests esports trobem: volei, bàsquet, futbol, bitlles catalanes, ping-pong, balls... Cada setmana es fa un esport diferent i així podem proporcionar als alumnes activitats que milloren la seva salut i d'aquesta manera el patí també és més divertit i dinàmic.
Ja hem fet tots els esports durant el primer trimestre i els alumnes han participat i en general ha tingut èxit. També és veritat que hi havia alumnes que no es van portar del tot bé i alguns dels nois i noies que ho organitzaven (4t) no es van organitzar gaire bé. Hem de millorar bastant i en Sendo Costa, el nostre professor d'educació física, està convençut que tot sortirà bé.
Animem a tots els alumnes de l'Institut el Ter que als pròxims tornejos que es faran al segon trimestre, que s'apuntin i participin a l'esport en el pati. És una manera de fer vida sana i participar a activitats amb l'institut. 

Ènia Sala (4t B)
Laura Herreros (4tB)
Maria Blázquez (3rA)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada