dimecres, 11 de maig del 2016

Cantada al Kursaal de Manresa

El passat dijous 28 d’abril la coral de l’Institut del Ter va actuar al teatre kursaal de Manresa, en la XXII Trobada de Corals d'Educació Secundària. L'objectiu de la trobada era potenciar i difondre l'educació musical que estan duent a terme molts professors i professores als instituts de Catalunya. Del nostre institut hi van anar 23 alumnes, els quals van actuar amb un total de 700 alumnes.
Van marxar a dos quarts de vuit del matí i van tornar a dos quarts de dues del migdia. Totes coincideixen que s’ho van passar molt bé. En el concert van cantar un repertori comú que havien preparat durant el curs. Van interpretar ‘’Fem camí’’ ‘’Halleluia’’ ‘’Els segadors’’, entre altres.
La Trobada de Corals d'Educació Secundària és una activitat organitzada pel Servei d'Ordenació dels Ensenyaments de Règim Especial, el Servei d'Ordenació Curricular de l'Educació Secundària Obligatòria i el Batxillerat, i els Serveis Territorials / Consorci d'Educació de Barcelona, amb la col·laboració d'una comissió de professorat de música de secundària, encapçalada pel Constantí Sotelo, fundador de la Trobada, el Tomeu Janer i l’Andrea de Escalada.


Amal El Modneb, 1r B

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada