dilluns, 2 de maig del 2016

Els guanyadors dels premis literaris de Sant Jordi

El divendres dia 22 d’abril vam fer el lliurament dels premis de Sant Jordi. L’acte va ser conduït per les alumnes Laia Piñieiro de primer d’ESO i Belen Juiz de 2n d’ESO.
Es van entregar premis de narrativa en llengua catalana, en llengua castellana i en llengua anglesa.
En la categoria de primer cicle, és a dir, dels alumnes de primer i segon d’ESO, els premis en llengua catalana van ser per Xavier Vilalta per El secret de sant Jordi i per Gisela Masramon, amb Al mal temps bona cara. En llengua castellana, els guardonats van ser  Las aventuras de Antonio y la princesa Lesli  de Laia Carmona i A la caza del monstruo de Marc Comas. Pel que fa a l’anglès, la categoria va quedar deserta.
En la categoria del segon cicle, és a dir, dels alumnes de tercer i quart d'ESO, els premis de llengua catalana van ser per Passions d'Ènia Sala, i Diari reial de Cristian Fernández, en primer i segon lloc. En llengua castellana el primer premi va ser per Pájaros de papel d'Anna Benítez i el segon premi per La esperanza es un regalo de Raul Palomino. Anna Benítez també es va endur el primer premi en narrativa en anglès per Lonely.
En el mateix acte es van repartir els diplomes del segon trimestre i la coral va cantar la sardana Fem camí, l'himne de l'institut.

Florea Cosmina Izabela. 1r A
Bouchra Ahbiti. 1r A
Amal el Modned. 1r B
Laia Piñieiro. 1r B

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada