dilluns, 2 de novembre del 2015

Nou curs, nova direcció i nova pista esportiva.

El nou curs ha començat el dia 14 de setembre. Aquest any engega amb 170 alumnes, 23 professors, dos bidells i una secretària. Una de les principals novetats és que al capdavant hi ha un nou equip directiu format per Ferran Crespo, com a director, Trini Montero, com a cap d'estudis, Marta Zenzen, com a secretària i Cristina Grifell, com a coordinadora pedagògica.

Pel que fa a les classes, la gran novetat és que moltes són de dues hores. L'objectiu és tenir més temps per explicar la matèria i, alhora, aprofundir més en aquesta a partir del treball en grup. Les classes de dues hores estan partides en tres parts: aprenentatge, que són els deures o activitatsindividuals, després acompanyament, que són les activitats cooperatives, i,per últim, aula, que és la teòrica.

Quant a les infraestructures, el centre segueix en prefabricats. La gran novetat ha estat la pista, que servirà per jugar a bàsquet, futbol i volei, entre altres esports.

També s'ha asfaltat el lateral esquerre per evitar que l'aigua es filtri a sota del'institut i perquè no entri el fred per culpa de les condensacions. En aquestmateix cantó, han fet un cobert on es podran guardar les bicis.

La darrera novetat són els anomenats TeulaTeams. Són activitatscooperatives que es fan els dilluns i dimecres durant vint minuts. Elsalumnes es distribueixen per les classes de tot l'institut i, en grups formatsper alumnes de diferents cursos, porten a terme tasques com una coral,tenir cura de l'hort i del jardí, organitzar la biblioteca i organitzar les activitatsesportives de l'hora del pati, entre altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada