dimecres, 11 de novembre del 2015

UNA GIMCANA PER LA CASTANYADA

Els alumnes de l'Institut la Teuleria van participar el passat dijous 29 d'octubre en una gimcana per tot Manlleu. El motiu era la celebració de la Castanyada. Només arribar a l'institut, tots l'alumnat es va repartir en grups on hi havia barrejats gent de primer, segon, tercer i quart. Cada grup va anar sortint del centre acompanyat d'un professor, a mesura que anaven traient tots un sis amb un dau. Un cop fora del centre, els grups van anar seguint un recorregut que se'ls marcava en un dossier i van anar responent les preguntes que se'ls feia. En el dossier hi havia preguntes sobre els indrets que es veien, tant d'història com de cultura, proves que havien de superar-­se o indicacions de fotografies que s'havien fer.

Un cop acabada la gimcana, els alumnes van descarregar totes les fotografies i van celebrar la castanyada al pati. Els alumnes de 4t van ser els encarregats de vendre les castanyes i pastissos. Els diners que van fer amb la venda serviran per pagar­-se l'excursió de final de curs.

Finalment, per tancar el dia de la Castanyada es van fer uns tallers, organitzats pel teulateam dels delegats. Van fer activitats de maquillatge, balls, stopmotion i buidatge de carabasses entre altres.

El Hadi Bourahtit i Sergi Rodríguez


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada